Subscribe Us

Header Ads

Tolga saken

Vi var forberedt på stigende smittetall. 225 nye registrerte smittede i Bergen.


Pin Pa Viral

Vi opplever at veldig mange er prega av det som har skjedd sier ordføreren.

. Vi venter en betydelig økning av epidemien. 1 day agoMann erkjenner frihetsberøvelse i Tolga-saken. 1 day agoMann erkjenner frihetsberøvelse i Tolga-saken.

Politiet fikk natt til søndag melding om at tre personer var utsatt for vold på en privat adresse i Tolga. Lokalavisen får det bekreftet av den pågrepedes forsvarer. 306 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus to flere enn dagen før.

Høyre støtter ikke krav om karanteneendring for skoler og barnehager. Én pågrepet i bortføringssaken i Tolga. Boligprisene steg 52 prosent i fjor.

En av de tre ble tatt med av gjerningspersonene og politiet etterforsket hendelsen som en frihetsberøvelse. Borettslag må vente på strømstøtte. 10 prosent færre konkurser i.

Den bortførte 20-åringen ble tatt med fra en adresse i Vingelen i Tolga. 306 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus to flere enn dagen før. Person pågrepet i Tolga-saken.

1 day agoPerson pågrepet i Tolga-saken Meldte seg frivillig erkjenner straffskyld. Politiet gikk tidlig ut med at de har to mistenkte i saken men mandag morgen var så langt ingen pågrepet. Kriseledelsen i Tolga er samlet etter at en familie ble angrepet og sønnen bortført.


Art Warrior Knight Thomasshirley Concept Art Characters Dark Fantasy Art Fantasy Character Design

Posting Komentar

0 Komentar